keskiviikko 9. helmikuuta 2011

moro taas :_D

joo tota... on taas kirjottamine jääny vähä vähälle 
koulun alku on menny muuten iha hyvin mut kaveripiireis on ollu aika paljo tälläst riitelyyy, ei se kyl oikeestaa mua haittaa

tulin just liikuntapäiväst, ehkä kamalinta mitä tiiän (: nytki kahet villasukat ja kahet housut ja neljä paitaa ja edellee kylmä vaik tulin sielt kuitenki kotii jotai tunti sitte. opettajatki vaa huus mulle iha turhaan siitä että lämmittelin sisällä ja ootin kyytii vaikka "pitäis kävellä kyytiä vastaan ni ei olis kylmä!"
-- joo, eihän siinä tulis kylmä jos kävelis ulkona tuulessa lumipyryssä ja housut oli lumesta märät ja lapaset jäätyny eikä valmiikskaa tunne jalkojaa. ei yhtään tulis kylmä. pakko sanoo suoraan että PASKAA KÄTEEN ARVON OPETTAJAT, kävelisitte ite.

mut eilen oli kiva päivä ! oltiin keski-uusimaan toimitukses hetan kanssa tekemäs lehtijuttu huomisen tai ylihuomisen lehtee (::: se oli kivaa, vaik se työ oli välist tosi stressaavaa ja välil olin vähän hukas ku ei osannu käyttää kunnol niit ohjelmii ja tottakai ne joiden piti auttaa meit välist ni niidenki piti tehä omat työnsä. mut saatiimpa silti juttu tehtyy :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti