lauantai 11. helmikuuta 2012

i don't think, i feel

on taas ollu mainio viikko täynnä mahtavia ihmisiä, nauruu ja kaikkee ihanaa uutta. ensviikosta en mee lupaamaan mitää, ku on taas kokeita jonkunverran ja ne aina väsyttää. mutta ne on vasta sen ajan murheita.


vaatteita. ekoissa kuvissa kangaskassi, johon oon ite tehny kuvan. me like, do yoouuu? kassi siis maksaa
tiimarissa sen 1,60e eli ei paha! ostin totavarten myös mustan kangastussin joka oli kaks euroo. not bad. oon tyytyväinen. nää loput vaatteet tarttu mukaan maaman vaatekaapista, ku se suostu heittelemään mulle sen vanhoja vaatteita. täs on vaa mun lempparit niistä, sain myös mustan ja valkosen pitkähihasen ja yhen jack&jones neuleen mut en jaksanu niistä senkummempia tänne laittaa. rakastan tota sex, drugs & sausage rollsii, siin on asennetta.

pahoittelen syvästi tota kämmiä että kaks noista kuvista on ihamiten sattuu päin, yritin kääntää ne vaikka millä ohjelmalla mut ne ei yksinkertasesti tottele, anteeks. oon väsyny ja laiska ja luovutin niiden suhteen.pikkusiskolle oli laitettu hesarin seksipelin kysymyslappuja sen huppuu, ja yllätysyllätys tää huppari oli mun ja ku olin viattomana matkalla zumbatunnille nii löysin nää lappuset sieltä hupusta. fuck the police!


liisa lahjotti mulle ilmaseks 3kk ruskeet piilarit (ilman vahvuuksia siis ofc) ja kaivelin kaapista niitävarten mun ikivanhan, sulosen sammakkopiilarikotelon. oli pakko ottaa kuva.

vielä yks kuva. kuvataidekoulusta. sain tälläsen pikaisen värikynätyön valmiiks, ideana oli se että tehdään ihmishahmolle tausta, joka ei ole paikka. taustan ajatuksena oli saada kuvaan joku uusi ulottuvuus, uudenlainen näkökulma. mun ajatuksena oli se, että sain tällasesta muotilehtimallikuvasta lähes piripäisen hämmästyneen naisen ku vähän tuunasin. mitä tykkäätte?

2 kommenttia: