lauantai 25. helmikuuta 2012

so it goes.

vihdoin oon päässy rauhallisesti tietokoneen ääreen, vihdoin järkkäri on takas järvenpäässä, takas tässä huushollissa, takas mun hallussa. vihdoin postaamaan!
hiihtoloma on ollu täynnä mahtavuutta - ja sitten jotain ihan muuta. loman tarkotus (mun tietääkseni?) on rauhoittuu, levätä ja nukkua. sitä ainakin on tullu tehtyä, mutta myös kaikkea mahollista muuta.

koko lomaviikko alko sillä että lähettiin mikkeliin, päiväks vaan kylläkin, mutta mikkeliin silti. mummolaan, josta serkuntytön ristiäisiin. maistiaisia !


AH, mummolan kirjallisuus. aina yhtä mielenkiintoista (ja naurettavaa.....?)

 punahuulet pikkutytön ristiäisiin. EKA KERTA IKINÄ, kun käytän huulipunaa. whoah.
 isi ! ja mun hieno herpertti-ilme...........

 Neea Olivia.
Mutta, ei tää mun loma tähän tyssänny. Vasta alkua, ja huom, vasta yks päivä. Ton ristiäispäivän iltana mentiin toiselle serkulle, Ainolle, joka myöskin perheineen asuu mikkelissä. Ainolla oli 9v - synttärit, jee, söin lisää kakkua ja namia ja mässyä ja blabla. Läskipäivä!

MUT SITTEN. menin joku päivä, loman alkuvaiheessa kumminkin, olisko ollu maanantai, ihan sama, ei sillä niin väliä, niin, menin kumminki itäkeskukseen koska HAALARI. sain päähän, et mä haluan collegehaalarin. ja mähän sain. pappa betalade ja kaikki hyvin, vaikka seppälän jumpsuit-hinnat vähän kirpaskin. mutta onneks mun lompakkoa ei tarttenu laihduttaa viidenkympin edestä. check it out, i love it!
ignooratkaa toi rojukasa mun huoneessa. muut sanoo sikolätiks, mä sanon kotoisaks. 

oon kanssa tässä viimepäivinä innostunu sotkemaan mun vaatekaapin oven sisäpuolta (jeah, viisaat tosissaan voi nähdä sen tossa ekassa haalarikuvassa) kaikilla järkevillä ja ei niin järkevillä kuvilla ja teksteillä. se oven sisäpuoli on paikka, joka saakin olla täynnä sälää koska sen voi aina laittaa pois näkyvistä, mut silti mun huoneessa olis kumminkin jotain, mikä näyttäis aidosti siltä, mitä mä oon.
ystävänpäiväkin tuli ja meni ja mun halisydän pääs sinne myös roikkumaan. nyt mun ihanat ystävät ja kaverit on aina mun huoneessa ! (... forever alone?)


 love you, my buddies.


okei. nyt alan olla finaalissa tän postauksen kaa. aattelin nyt vielä tunkee tähän loppuun tämmösen turhaakin turhemman asian, kangaskassit. mut hei, kelatkaa. ne on tyylikkäitä, halpoja, käytännöllisiä ja niitä mahtuu minne vaan ja siks niitä voi ostaa vaikka sata. miettikää nyt! mä oon ainaki ihan rakastunu mun kangaskasseihin. ja nyt esittelen niistä... niin, ne mitä löysin. ylhäältä vasemmalta lähtee.
ensimmäinen. ruma, valkonen, säkkimäinen ja epäkäytännöllisen muotonen kassi, aattelin tuunata sen jotenki siedettävämmäks. eihän kukaan nyt kehtais heittää ehkää kangaskassia noin vaan pois. pakko edes kokeilla jotain!
no, sitten tulee tää ihana reilun kaupan jopokassi. ostin tän jostain ihme hippikojusta viimevuoden maailma kylässä -festareilta. mun mielestä se oli niin söpö. noh, nyt kun te blondit siellä kelaatte että miks siinä on polkupyörä, niin mä kerron. se kannustaa ihmisiä käyttämään liikkumistapoja, jotka ei saastuta. nojoo, tiedän, mä ite huristelen skootterilla tää laukku olalla, onhan se vähän ironista. mut ajatus on tärkein?
i love berlin. täytyykö ruveta selittelemään? joo, tanzaniasta ostin kun ratsastin kakspäisellä norsulla. kukapa ei olis tienny.
hahaha, miks toi on tuolla? ruma kukka-harmaa-säkki-kassi, kerran oon käyttäny ja tuskin toista kertaa tulee olemaan. sekin vaan pakon eestä kun ei muuta löytyny. treenikassina menee kun sillon ei tartte olla mitenkään muodin huipulla.
love me or die! tästä oonkin jo kertonu aiemmin, mutta kertauksen vuoksi: tein maamalla, olin ostanu 1.60 eurolla tiimarista pussukan ja kahella eurolla kangastussin. not so bad. ja me gusta, käytän tota suhteellisen usein.
melodican kalkkunapussi! tää on eka kangaskassi mikä mul on ollu. kot kot. ja joo, massaahan tuo nykyään. harmillista sinänsä mutta on se kyllä hieno. ja paskanen! se on pyöriny ties missä mun mukana ja ihan viimesiään vetelee. kerran oon jo ommellu saumat tostakin uusiks.
jooo, ponkesin perus viiden euron ostos. ei sen kummempaa. tykkään siitä.
ja viimesenä, muttei tietenkään vähäisimpänä melodicaa jälleen. kaikkihan sen jo näki. tää kangaskassi on ollu kans kovassa käytössä, senkin oon jo joutunu parsimaan kertaalleen. mutta pysyy kyllä mun suosikeissa !

nyt, kun oon purkanu mun tylsyyttä, tappanu aikaa ja muistellut kangaskassien matkoja, ja tajunnut, että loma loppuu saatana huomise--- eikun tän päivän (0:14 !!!) jälkeen helvetti, niin voin tyytyväisenä käydä nukkumaan ja nukkua niin pitkään että HUH. nähräillään. ja öitä. puspus.

1 kommentti: