sunnuntai 5. helmikuuta 2012

seasons change and so do we

mul on ollu viikko täynnä elämää. elämä ei kuitenkaa todellakaan aina ole mitään erityisen makeeta, mitään ruusuilla tanssahtelemista. elämä on maistunu myös kovalta, fyysiseltä duunilta, mustelmilta ja väsymykseltä. ja ennenkaikkea järkyttävältä pakkaselta. tässä silti maistiaisia..

sisko. rakkaus. sieluntoveri.
anteeks mahtiedustus sunmuu sählä, tää vaa on kotosaa ja normaalia tämmönen naamanvääntely.
olin tosiaa viimeviikon työharjottelussa intersport järvenpääs, oli kaikennäköstä duunia. lastin purkua, hinnottelua, hengarointia, hälyttimien laittamista, asiakkaille hymyilemistä, pahvilaatikkokasojen kanssa tappelemista, teippaamista, leikkaamista, nauramista, uupumusta, hyvää porukkaa, hesesafkaa ja niin edelleen. kivaa mutta myös kamalaa.
en ehtiny ottaa tetistä ku ihan muutamia kännykkälaatu-kuvia, koska siellä piti tosissaa tehä jotain eikä vaan keskittyä kuvien räpsimiseen. tässä silti jotain..

      sori tissikuva


ja sitten, ah, niin ihana vapaa-aika. kuvataidekoulussa sain viimein mun ison akryylimaalauksen valmiiks, otin pari kuvaa (nekin kännykällä, i'm sorry for party rockingggg) ....... seee. toi kangas jolle toi on maalattu on oikeesti aika iso. ennyt osaa sanoo et kuinka iso mut kumminki whatever kyl te varmaa tajuutte jos haluutte tajuta.- viimesenä, muttei vähäisimpänä, turhat, paskalaatu random räpsintä kuvat. jjeee!

    tää talvi syö mun aivot
    samaistus tv-ruudun molemmilla puolilla. mmmm, donitsi.
    eriparisukat, chinot, tv (joka ei kylläkään helvetti toimi koska elisa viihde lagilagi bug?) ja olkkari.
    famous 'mummuki' (suom. minun mukini)

---

mun piti lisää tänne kuvii mun ja isin ajoreissusta, lähettii jumputtaa raappanaa lahden moottoritielle, mun piti lisää tänne kuvii siitä ku elisa viihde bugas ja tvruutu meni ihan sekasiinn (surprise), mun piti lisää tänne kuvii sulosesta leikkimökistä joka meijän pihalla könöttää nätin lumipeitteen alla. mut ei. ku lagaa, nii sit lagaa. no can do.

y u mad , meen siivoilees, täs oli teille se niin luvattu megapostaus. vetoo että ketää ei kinostanu. :D 

2 kommenttia: